Västerbottens Älghundklubb

Hundutställningar

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Västerbottens Älghundklubb bjuder in till nationell utställning i Lycksele Lördagen den 26 maj på Lyckseletravet.

Bedömningen börjar: kl 09 00. Insläpp från kl 08 00.

Sista anmälningsdag: fredag den 18 maj 2018.

Utställningen arrangeras i samband med den populära och alltjämt växande Utemässan i Lappland.

DOMARE:


Jämthund, hanar (ej juniorer) – Thomas Eriksson

Jämthund, tikar (ej juniorer) – Aina Lundmark
Jämthund, juniorklasserna – Ulf Ottosson

Gråhundar och övriga raser – Patric Ragnarsson


Rätt till domarändringar förbehålles!VIKTIG INFORMATION

Jaktprovsmeriterad hund som skall tävla om CK (tidigare Cert) för championat måste anmälas till jaktklass. Jaktprovsmeriterad är den hund som fått som lägst ett tredjepris på jaktprov. OBS! För utländsk hund skall KOPIA av registreringsbevis/stamtavla medfölja anmälan. Om utländsk hund ska delta i jaktklass krävs även WCC-intyg vilket också skall bifogas. WCC = Working Class Certificate. Det enda giltiga intyg som visar att hunden har erforderliga provmeriter i sitt hemland för att få delta i jaktklass. Intyget rekvireras hos kennelklubben i hemlandet.

Dessa intyg skall bifogas via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt. MMS till 0702399580Svenskägd hund med utländskt registreringsnummer måste omregistreras och få ett svenskt reg.nr av Svenska Kennelklubben i god tid innan anmälan.

Ägaren skall vara medlem i någon av SÄK:s 10 lokalklubbar. Enbart medlemskap i SKK eller i rasklubb gäller ej! (ex. Jämthundklubben, Björnhundklubben, Gråhundklubben etc.)

Svenska Älghundklubbens BG för medlemsavgifter är 218-6179 oavsett vilken lokalklubb du väljer att tillhöra.


Vilken avgift som gäller för just din lokalklubb finner du på SÄK's hemsida: http://www.alghundklubben.com/ under sidan "Medlemsinformation"BEKRÄFTELSE, KALLELSE OCH PM

När anmälan är korrekt genomförd kommer en anmälningsbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgivits vid anmälan. 
Detta sker automatiskt och omedelbart när anmälan skickats. Var därför NOGA med att uppge korrekt e-postadress! I detta bekräftelsemail finns även en betalningslänk till Payson där du enkelt kan betala anmälningsavgiften.
Kallelse och PM kommer att skickas ut via e-post ca en vecka innan utställningen till den e-postadress som uppges i samband med anmälan. UTLOTTNING

En Tracker pejl sponsrad av Tracker Bosse Fritzen kommer att lottas ut på startnumret bland de deltagande hundarna. För deltagande i lotteriet krävs att både anmälningsavgiften och medlemsavgiften i Svenska Älghundklubben är betald. Utöver detta måste vinnaren finnas på plats och avhämta vinsten. Dragning kommer att ske ca 12.00.I det fall att ni får problem med inbetalning via Payson kan avgiften betalas in till VBÄKs Bankgiro för utställningar vilket har följande nr: 5945-0213.  Ange då hundens namn samt registreringsnummer i meddelanderutan.Anmälningsmottagare är Mona Sundqvist, Västerhusänget 226, 89491 Själevad, 070-2399580, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Upplysningar: Thomas Eriksson, 070-661 82 12

Välkomna till utställning i Lycksele.

Search